cold winter day | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

cold winter day

Hej
Idag gick vi runt i stan i timmar för att visa alla otroligt fina ställen. En lång promenad och för kalla skor fick de 0 graderna att kännas som -20. Dock ska jag inte klaga för det var det väldigt vackert och jag är så tacksam över att få bo i fina Stockholm!
IMG_3607
hhej

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats