Uppesittarkväll | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Uppesittarkväll

 

 

Jag hoppas att ni kan känna julkänslan trots att det inte finns en enda snöflinga på marken. Själv sitter jag hos farmor och farfar och spelar Bingolotto och äter skinkmacka. Imorgon ska vi först fira jul med farmor och farfar innan vi åker vidare till kusinerna för att fira med dem.

Jag är säker på att det kommer bli en riktigt mysig julafton och jag är mer än taggad på ett nytt år. Under andra år har man hoppats på att roliga saker ska hända under det nya året som väntar. Denna gång är det annorlunda, jag har massor av roliga förändringar inför nästa år som garanterat kommer ske och sedan ligger ansvaret i mina händer att göra så mycket jag vill av det. Men mer om det i ett annat inlägg. 
PicMonkey Collage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yasmine

    Vad spännande! Då förstår jag att du längtar till nästa år! =)

    En riktig God Jul önskar jag dej!!
    Hoppas att du får en mysig jul med massor av god mat!

Annons
stats