Vill ha en förändring | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Vill ha en förändring

 

Hej bästa ni!
Jag går runt och tänker på om jag vill ha en förändring eller inte. Jag är ganska trött på mitt hår och skulle därför tycka att det kunde vara lite roligt att våga göra någonting nytt.

Jag har aldrig färgat håret och har naturliga kontraster med mörkt hår och ljusa ögon. Om jag därför skulle bestämma mig för att göra något tror jag att jag skulle vilja framhäva kontrasterna ännu mer med mörkare hår. Samtidigt känns det lite läskigt då jag som sagt aldrig färgat förut och vill kunna komma tillbaka till min naturliga färg. Skulle jag göra något är därför toning det som jag nu känner hade varit alternativet. Jag har hört jättemycket bra om toningen på bilden nedan som är en inpackning. Den sägs vara väldigt enkel att använda och ger fint reslutat. Ni hittar den HÄR. Är det någon av er som testat? 
nutricolorcreme411_500x500
 PicMonkey Collage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kaisa

    Har också hört bra om den toningen från vänner & bekanta. Smart att tona och inte färga iaf då det kan vara väldigt svårt att få tillbaka sin naturliga färg när man väl just färgat håret mörkare! 🙂

Annons
stats