Passa på! | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Passa på!

Vill du ha en fin klänning utan att betala fullt pris? Då vill jag passa på att påminna dig om att du får 20% på alla måttsyddaklänningar om du anger rabattkoden ”JhenniferCarlsson” i kasssan hos Sofiamoore. Rabattkoden går ut den här månaden och är perfekt om du är ute efter en balklänning eller liknande 🙂

DSC_1868-1 DSC_1874

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats