Nytt! | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Nytt!


Idag har jag köpt lite nya och välbehövliga produkter. På första bilden ser ni en spray som hjälper nagellacket att torka snabbare samt en rengörningsspray för sminkborstar. Dessa är från H&M:s egna märke och hittas därför i deras butik.

Jag köpte även en hudkräm från Dove inne på Åhlens som finns lite överallt. Jag har använt den sedan många år tillbaka och den bygger gradvis upp en sommarfräsch hudton. Nu när jag varit och ska utomlands mycket är den bra för både återfuktning och hålla färgen. Sist, men inte minst köpte jag en vattenfast mascara på Åhlens från Maybelline. Den hittar ni självklart också lite överralt. 🙂 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats