dålig start | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

dålig start


Alla har vi bra och mindra bra dagar.. Starten på den här dagen har varit riktigt dålig och jag har inga positiva tankar i skallen alls just nu. Det kanske därför inte är jättebra timing att skriva ett inlägg, men jag är väl inte mer än människa och har dagar som suger jag med..

Jag har i alla fall precis kommit hem från en körlektion som gick skitdåligt! Allt gick fel och jag vill nästan bara ge upp. Dessutom känner jag ingen motevation till att träna, jag är trött och ledsen över att ändå göra en sådan stor uppoffting med deffen just nu utan resultat. Min sista skoluppgitft ligger också och stressar. Den är verkligen avgörande för mitt slutbetyg och jag vet inte hur jag ska göra den bra. 

Även fast verkligen allt känns piss just nu ska jag försöka ta tag i det och göra det bästa jag kan. Det känns jobbigt nu och det får det väl göra ett tag till. Redan imorgon har jag  som tur är roligare planer. Först ett frisörbesök och sedan fota lite till bloggen. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats