back on track | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

back on track

Hej på er! Nu ligger jag i min säng framför datorn med en vetekudde på magen.. Ibland önskar man att man var kille! 
Idag har jag varit hemma hos Gabbe på förmiddagen och haft min första fotbollsträning efter vårt uppehåll nu på kvällen/ eftermiddagen. Det var faktiskt väldigt jobbigt då vi körde mycket kondition och det var så kvavt i luften. Fast kul att vi börjat nu igen är det förståss. Vi har nästa match redan på lördag så det ser jag fram emot. 

Mina planer för morgondagen är att ha alarm strax innan 10 och vara med Anna hela förmiddagen. Det var så länges sedan vi sågs och jag saknar henne verkligen! Sedan ska jag äta middag och se på bio med Gabbbe på kvällen 🙂 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anonym

    Hej du har verkligen den bästa bloggen jag nånsin läst ( jag har läst många!). Du är sååååååååååååååååå vacker vackrare än alla vs modeller!!!! Jag tycker det är coolt att du kan vara så vacker utan att vara pinnsmal för det finns inga modeller som har ben eller bröst längre. Jag undrar hur du kom in i mode branchen och vad man ska göra för att bli upptäckt???
    Ojj det här blev långt!

Annons
stats