min älskling | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

min älskling

När jag var sex år gammal fick jag en hund, en hund hund som skulle fylla upp min vardag i tio år. 
Mitt starkaste barndomsminne är när vi hämtade Nellie, hon var så lite och söt! Hon var verkligen inte som andra hundar.. hon sov tillsammans med mig i sängen, åt inte själv utan att bli matat, var både rädd för andra hundar och mörker. Åh, jag kommer aldrig glömma varje gång man kom hem när hon stod och vifftade på svanses, sedan tog hon sats och sprang och hoppade upp på närmsta säng och väntade på att man skulle komma dit och gosa. Det är alla dom där småsakerna som gjorde henne så speciell och det var även det som gjorde det så jobbigt när hon gick bort förra året. Ingenting var sig likt, någon du levt med i tio år var bara borta. Jag minns att jag inte gick till skolan på flera dagar och att jag  aldrig har gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde när jag satt hos veterinären med Nellie i knät och hörde hennes sista hjärtslag innan det blev alldeles tyst. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats