dagens fotojobb | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

dagens fotojobb

Nu kom jag precis hem efter en 5 timmars lång plåtning med fianora.se 
Jag har tipsat om deras kläder här i ett inlägg förut, som jag nämnde då tycker jag att vissa av deras kläder är sjukt snygga.. men andra tyvärr inte alls.

Självklart hade dom endast Vintage-kläderna hemma och det var det temat vi skulle plåta med hela dagen. När smink och hår var klart tyckte jag ändå att det blev helt okej. Fast sedan var kläderna och den slutliga styligen inte alls i min stil. Av alla kläder jag plåtades i skulle jag kanske, kanske  kunna tänka mig att bära en av outfitsen till vardags. Annars var allt så långt ifrån min stil man kan komma.

Jag tycker både att det var positivt och negativt med dagens plåtning. Det positiva var helt klart erfarenheten! Att få jobba efter kundens önskemål och bortse från egna åsikter helt. Det var också roligt att få leva sig in lite i en annan roll och verkligen testa på kläder och stilar ut över det vanliga. Det negativ blev dock att det det var svårare att hålla energin och motivationen uppe efter flera timmars plåtande när det var varmt och plaggen inte var något man tyckte om.

Här är lite bilder, jag ber om ursäkt för kvaliten på bilderna!! Men vi kunde inte fota med annat än mobil för att inte störa själva jobbet. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats