hermods! | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

hermods!

“Fin blogg!
Är 98 och tänkte börja hermods, men har hört att den inte är så bra längre.
Finns det snygga killar iallafall? “

Tänkte att det här är ett ämne som kan vara kul att ta upp eftersom att det blivit lite förändringar på Hermods den senaste tiden!

Det började men att skolan helt plötsligt gick ut med informationen att vi inte ska få behålla våra gymkort, matkort och byta lokaler. Eftersom att detta kom som en chock för alla och vi elever inte har fått vara med och påverka dom här besluten så blev alla väldigt upprörda! Många pratade om hur dåligt Hermods blivit, hur lurade vi är och att många vill byta skola pågrund av detta.

Min egna åsikt är att byta skola är en överdrift! Jag har fått bra kontakt med både lärare och elever och är nöjd med själva skolan. Men självklart tycker även jag att det var dåligt att vi inte fick vara med och påverka. 

Fast vi har nu fått förklarat för oss varför det blivit som det har och hur dom tänker. Det är nämligen en väldigt hög hyra att ha skolan placerad på Östermalm/ Stureplan och att då flytta skolan fyra minuter längre bort med tunnelbana och kunna lägga pengarna vi tjänar på det på andra saker tycker jag är förståligt!

Som jag skrivit tidigare är jag väldigt nöjd med matkort men från och med andra terminen i tvåan när dessa förändringar sker ska vi byta till matsal. Min första tanke var “usch, det här suger”. Jag fick direkt upp bilden i huvudet av dålig mat och dålig matsalsmiljö. Vi har även här fått förklarat för oss att det inte kommer att vara så. Vi kommer ha mat som är mer än dubbelt så dyr som “vanliga” skolor och som dessutom är lagad från grunden. Vår matsal kommer att ligga på nionde våningen med havsutsikt. Jag känner att jag ändå är beredd att ge det här en chans! Det kan trots allt bli jättebra, man vet aldrig. Om inte så är vi många elever som tillsammans kommer gå ihop och klaga. 

Så om skolan har blivit dålig, hm.. Jag skulle säga att själva skolan ( lärare och sättet vi lär oss på) absolut inte blivit sämre! Det trivs jag jättebra med. Sedan vet jag inte om det blir bättre eller sämre med förändringarna…

“Finns det snygga killar iallafall?” hahah.. Du borde inte välja skola efter killar! Men jag förstår att det kan kännas roligt med snygga killar i skolan, men det är inget du behöver oroa dig  för för ja, det finns det! 😉 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats