Ask.fm/jhennifercarlsson | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Ask.fm/jhennifercarlsson

Hej på er! Jag är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen men just nu tar plugget så mycket tid “/. Det ska bli skönt med lediga dagar snart så att jag får tid med roliga inlägg. På fredag ska jag ju på toplodelvip-event och då blir det säkert många bilder där ifrån! Sedan tänkte jag, efter pluggandet svara på en kommentar angående Hermods eftersom att det känns väldigt aktuellt nu. Men jag vill också berätta att jag skaffat ask för att det blir lättare att svara på frågor där istället. Så om ni undrar något från bloggen så går det även bra att ställa dom där för snabbare svar.

20140428-174253.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats