Min söndag | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Min söndag

Imorse gick jag upp och pluggade någon timme innan jag gjorde mig iordning. Sedan mötte jag upp Stephanie och åkte till Sundbyberg. Där träffade vi Gabbe och Charlie och har hängt med dom hela dagen. Vi har spelat fotboll, skrattat, gått runt i solen, pratat massor och bara haft en väldigt bra dag! Men nu påväg hem kommer ångesten lite.. Jag har två stora inlämningar som ska in ikväll så det blir plugg resten av kvällen. Jag hoppas verkligen att det inte tar allt för lång tid så jag får några timmars sömn för imorgon börjar jag tidigt.

20140427-191341.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Fin blogg!
    Är 98 och tänkte börja hermods, men har hört att den inte är så bra längre.
    Finns det snygga killar iallafall? 😉

Annons
stats