Håret naturligt | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Håret naturligt

Jag brukar annars som sagt föna håret lite och sedan fläta det och låta det torka så. Då plattar jag även lite från hårbotten och ner några centimeter och låter det vara lockigt i topparna.

Men nu valde jag att sätta upp håret när det var blött och låta det torka så istället. Då blev det automatiskt rakt där uppe och självlockigt längre ner. På vissa kan det synas väldigt tydligt att man haft håret uppsatt och den “kanten” som blir  brukar inte vara så fin. Men när man ändå ska ha lockigt så tycker inte jag att det syns eller gör så mycket faktiskt. Jag tycker att det är fint att låta håret vara naturligt ibland.

Här är bilder från imorse med blött hår, ikväll (fortfarande uppsatt) när det torkat i toffsen och när jag släppt ut det.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats