halloween | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

halloween


JAG ÄR SÅÅ GLAD ÖVER ATT DET ÄR FREDAG OCH EFTER DET HÖSTLOV!!!! 
..Hehe, nej men det ska bli så galet skönt med lov i en vecka. Dock kommer jag behöva plugga en del på lovet men det får jag ta då. För nu är det fredag och jag börjar 12.20 och har bara en lektion! Kan det bli bättre? ja, om vi inte skulle ha engelskapresentationer som jag är nervös över men det löser sig också, för det är ju fortfarande fredag, fredag, freeeedag. 😀

Snart är det även Halloween, där av bilden! Jag är jättetaggad på att klä ut mig men en halloweenfest vi skulle på ska vi inte på längre. Men det löser sig också på något annat sätt 🙂 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats