levi's shorts | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

levi’s shorts

Jag har länge velat ha Levi’s shorts! Har varit på olika butiker i stan, kollat hemsidor osv. Men jag har liksom aldrig riktigt hittat någa som jag blivit kär i och vill lägga 500:- på. Men idag gjorde jag världens kap! Jag köpte tre par shorts för ENDAST 175:-
Det är ju nästan gratis? 😉 Jag var i alla fall inne på second hand och hittade ett par färdigklippta shorts och två par jeans som jag klippte själv. De svarta är lite förstora med med skärp blir det också bra. 

Så nu är jag väldigt glad för dagens kap. Ett tips till er också, innan ni går in i en “vanlig” butik och betalar 500:- för Levi’s shorts så borde du kolla på second hand! Dom i vanliga affärer är också slitna/ självklippta och exakt likadana. 


 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats