Slut på det roliga | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Slut på det roliga

Vi kom till Göteborg och allt kändes bra! Vi hade grym sammanhållning i vårt lag och hade otroligt kul under hela veckan! Jag kommer sakna den här veckan så galet mycket.. Fotbollen gick också bra, vi tv-sändes några gånger och många tyckte att vi spelade fint. Vi kom till 8-dels final i a-slutspel. Då hade vi 21-0 i målskillnad. Vi hade alltså gjort 21 mål och släppt in 0 under cupen hittills. Men tyvärr räckte det inte hela vägen.. Det blev straffar och vi åkte ut. Extra surt blev det då alla tyckte vi var det bästa laget som rullade finast fotboll. Men så kan det gå, allt var ändå kul och vi hittade på andra saker att göra istället.

Det kommer bli fler inlägg med bilder från gothia för detta gör jag från mobilen och därför blir det bara så här.

20130721-175230.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats