Killar, sverige vs italien | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Killar, sverige vs italien

Innan ni läser detta ska ni veta att det inte gäller alla då alla individer är olika! Men det här är mina åsikter, erfarenheter, tankar och slutsatser! 
 

Nu när jag kom hem från Italien började tankarna rulla. 
För en sak som jag verkligen kommer att sakna från Italien/ Rom är alla killar. Både Italienare och turister. Jag skojar inte när jag säger att top 10 snyggaste killar jag har sett i hela mitt liv blir killar från denna vecka. Så tjejer, funderar ni på att åka till Italien så tveka inte en sekund! 

Men det jag också ville säga om dessa killar var allt det trevliga! Man kände verkligen att man fick den där speciella uppmärksamheten. Det behövdes inte ens alltid ord! Bara blickar som följde ens steg, leenden och glimten i ögat liksom. 

Så nu jämför jag med vissa killar från Sverige som  kanske ibland också ser väldigt bra ut men hela tiden beter sig dåligt, är dryga och som man gång på gång får förlåta för otrevlogt beteende. Eller som beter sig omoget och riktigt taskigt. Slänger ur sig kommentarer eller bara vill gå in för att förstöra. Nu låter det som att jag stämplar killar som bor i Sverige som dåliga och fööörlåt för det! Det är egentligen inte alls “svensken” jag vill jämföra med utan killar som jag har i vardagen, ser på stan osv. Och för att hitta ett samlingsnamn för denna majoritet av killar så kallar jag dom för att komma från Sverige då det är här dom bor.

Så till er killar: slappna av lite! Tro inte att ni är snyggast i världen/ bättre än alla andra för det stämmer inte. Var inte alltid så stela men var inte heller så ” macho” och ska visa er coola så ni istället blir taskiga. och snälla ta inte tjejer för givet, beter ni er dåligt en gång så borde ni verkligen tänka efter till nästa gång då hon kanske inte förlåter en gång till. 

Så ennu en gång, detta gäller inte alla! Finns säkert fantastiska killar här och svin i Rom osv osv. Men efter det jag upplevt denna vecka så var jag tvungen att skriva detta. HEHE hata mig inte nu, puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats