Spraytanning Ansikte+Dekolletage | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Spraytanning Ansikte+Dekolletage

Igår så träffade jag min kusin Kamila som precis fått hem sina s.k “spraytanning/ soldusch” produkter som hon nu ska börja med på jobbet. Så igår sprayades jag ( ansikte+ dekolletage) och jag är jätte nöjd med mitt resultat. Det var jag redan igår men idag speciellt! Jag har en jämn och fin “fusk bränna” Man skulle kunna tro att jag precis kommit hem från en vecka på Mallorca :).
Om någon av er är sugen på detta så ligger priser på 150:- och då ingår ansikte+ dekolletage. Skicka ett meddelande till mig på facebook : Jhennifer Carlsson eller kika mig: jhennifer så meddelar jag Kamlila och hon hör av sig till dig.  Puss!

(Bilden är tagen från google.se)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats