Gårdagen + kvällens planer | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Gårdagen + kvällens planer

                                                                  GÅRDAGEN!                                      
Hejsan! Igår spelade jag somsagt fotboll, st-cupen. Vi var anmälda som två olika lag i två olika grupper. Båda lagen vann sin grupp och nu är det bara att tagga för slutspel den 5. 

                                                                 KVÄLLENS PLANER!

Ikväll ska jag och Elin hänga på till Stephanies kompisar och släktingar i huddinge. Så där firar jag slutet av det här året och början på nästa. Det blir säkert asnajs! God mat, sköna människor osv. Men en sak jag var lite stressad över var outfiten.. Nu i morse fick jag leta igenom hela garderoben för att hitta något! Jag skulle ha klänning men eftersom att jag inte tänker vara forever alone och frysa då mina kompisar dissar det så ångrade jag mig. Jag hittade en svart slapp klänning som jag kommer knyta upp som en tröja istäellet. Ni får bilder sen för det är så svårt att förklara. Jag måste torka mitt hår nu för lite senare kommer Elin, jag ska sminka henne och locka hennes hår så det blir nog bra! Vi hörs senare med outfit och allt. Puss’ 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats