Månadens favoriter/ videoblogg | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Månadens favoriter/ videoblogg

Nu har jag bestämt mig! Jag ska börja videoblogga. Jag har hört mycket possitivt på olika håll om min första video och det är jätte kul. Visst kom det in en och annan negativ kommentar också fast dom är det bara att glömma. Jag tänker göra videos i slutet av varje månad med “månadens favoriter”. Vilka kategorier jag kommer ha kan ni se på bilden. Sen beroende på hur det går så kanske jag gör videobloggar lite oftare. Jag kommer börja från och med slutet av nästa månad ( januari) eftersom att jag gjorde en nyligen och tänkte att det blir en bra grej att ta in år 2013! 🙂 Puss’

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats