Anledning till dålig uppdatering.. | Jhennifer Carlsson

Jhennifer Carlsson

Annons

Anledning till dålig uppdatering..

Hej på er! Jag är verkligen jätte ledsen för att uppdateringen varit så dålig idag och det kommer den nog vara i morgon också..
Anledningen till att det har varit som det har idag är att jag när jag vaknade hemma hos Towe i morse  ( 01:00) så åkte vi direkt efter vi fixat oss till skärholmen. Jag gick hem till farmor därifrån och har inte hunnit slänga in något inlägg då det har varit fullt upp hela tiden! Farmor och farfar har feber och är sjuka så när jag kom hit så lagade jag mat, fixade matlåda till i morrn osv. Nu ska jag snart ut med hunden men ska försöka slänga in några inlägg till ikväll. 
I morgon kommer jag inte hålla någon bra uppdatering på eftermiddagen då jag är på cup till typ tolv på kvällen. Men jag hoppa ni överlever 😉 haha.. PUSS’

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats